Szenvedélyem az újrahasznosítás. Amikor nem a pixeleket tologatom és a vektorokat görbítem, akkor kidobásra ítélt holmikat gondolok újra, hogy minél tovább használatban maradjanak, mert hiszem, hogy ez a fenntartható jövő egyik pillére. Az idő nagy részében a saját örömömre barkácsolok, de vannak olyan régi holmik, aminek nem tudok ellenállni. Minimalista otthonom nem tud minden megmentett kincset befogadni, ezért van, ami eladósorba kerül. Szívügyem, hogy a vállalatok is megtegyenek minden tőlük telhetőt a környezettudatosabb működés felé. Ezen törekvésüket a kraft branding keretein belül tudom segíteni.

DIY

Az újrahasznosító alkotás jelenti számomra a kikapcsolódást, az egyensúlyt a számítógép előtt végzett munka mellett. Legyen akár rozoga láda, régi képkeret, idejétmúlt bútor, vagy rozsdás kulcs, kezeim között új életre kel. Ezek a dolgok olykor régi funkciójukban születnek újjá, máskor teljesen új szerephez jutnak.  

ELADÓ TERMÉKEK

Legjobban a régi faládákhoz és a zenehallgatásra már nem alkalmas, padláson vagy pincében porosodó bakelit lemezekhez vonzódom. Ha ilyenekre bukkanok, azokat sosem hagyom ott. A faládákból gurulós tárolókat, a bakelit lemezekből tálakat készítek, amelyek meg is vásárolhatók. Ha szereted az egyedi, kézzel készült holmikat, nézd meg az eladó termékeimet!

KRAFT BRANDING

A klímaváltozást ma már egyetlen cég sem hagyhatja figyelmen kívül. A kraft branding az a része a munkámnak, ahol a grafikai tervezés és a barkácsolás összeér. A márkára és annak tevékenységére jellemző kimaradt, használhatatlan anyagokat felhasználva tervezek és készítek az arculatukba illő dekorációt, információs táblát az irodába, műhelybe, vagy rendezvényekre. Ezekből a projektekből ízelítőt találsz a blogon.

KAPCSOLAT

Ha szeretnél velem dolgozni, itt írhatsz nekem üzenetet.